Wij zijn SB LXRY

SB LXRY is een Nederlands beautymerk, eigendom en opgericht mede door Sophie Brüsewitz. Dat is ook de gedachte geweest achter de afkorting SB, mijn initialen. 

Het merk SB LXRY is in 2017 opgericht. Het merk richt zich op beautyproducten zoals onder andere de bekende Hollywood spiegel in diverse varianten. “Because your beauty matters”. Dat is een van de statements waar SB LXRY voor staat. 

Sophie Brüsewitz

LXRY staat voor luxury. De producten zijn zelf ontworpen en in opdracht geproduceerd naar ons eigen design.

Be the one

De kracht van ons merk ligt in de waarde om iedereen, zich op zijn of haar manier uniek te laten voelen met het uitzonderlijke licht van de SB LXRY producten. Het geeft je kracht en zelfvertrouwen. De tijd waarin we nu leven geeft veel druk en er wordt veel van je verwacht. Social media maakt je soms onzeker en je gaat jezelf vergelijken. Filters gebruiken is de normaalste zaak tegenwoordig. 

Door de lampen van onze producten zie je je eigen schoonheid, je eigen unieke ik. Het laat je realiseren dat je er mag zijn, precies zoals je bent. Ook ik ervaar een geluksmoment wanneer ik de lampen op mijn spiegel weer aan zet. Hierdoor voel ik me zekerder en nog mooier. Je bouwt zelfliefde op en je straalt.

Eyecatcher​

Wij willen een product leveren waar jij van kan genieten en die past in jouw ruimte. Daarom hebben we gekozen voor verschillende formaten. Zo past het product altijd op jouw tafel, in iedere ruimte of kan je de spiegel gemakkelijk meenemen naar een andere plek. De gemakkelijke toepassing, stijlvolle afwerking en moderne uitstraling is waar wij voor gaan in ons ontwerp.

Laat je inspireren

Jij bent de enige echte als je in de spiegel kijkt. Daarom geven we je graag advies over alle functionaliteiten van onze spiegels. Zoek je een spiegel voor op je slaapkamer of op je werkplek? Onze spiegels zijn er in verschillende formaten. Zelf voor onderweg. Klik op de button om naar de shop te gaan. 

Shopping Cart (0)

Winkelwagen